ESKERDER Taraftar Grubumuz, Gençlerbirliği Maçında Erzurumspor’umuzu Yalnız Bırakmadı

Transfer tahtasının açılmasıyla birlikte önemli isimleri kadrosuna katan ve Süper Lige çıkma hedefiyle yola çıkan Erzurumspor’umuzu, ESKERDER Taraftar Grubumuz, Ankara’daki Gençlerbirliği maçında yalnız bırakmadı.

Taraftar Grubumuz 90 dakika boyunca tezahüratları ile hem takımımıza destek verdi hem de tribünlerin hareketli kalmasını sağladı.

Başkanvekilimiz Abdulbaki Tekin ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sefa Yılmaz’ın da aralarında bulunduğu genç, çocuk ve yetişkinlerden oluşan ESKERDER taraftar grubumuz, Trendyol 1. Lig’in 5. haftasında Gençlerbirliği’ne konuk olan Erzurumspor’umuzu yalnız bırakmadı. Eryaman Stadyumunda maç boyunda susmayan ve takımımızı destekleyen üyelerimiz, Erzurumspor tribünlerindeki en hareketli taraftar grubu olarak öne çıktı.

Taraftar Grubumuzun en genç üyeleri, en çok dikkat çeken taraftarlar arasındaydı

Tekin: ESKERDER Taraftar Grubumuz, Erzurumspor’umuzun En Büyük Destekçileri Arasında Yer Alıyor

Maç sonrası açıklama yapan Başkanvekilimiz Abdulbaki Tekin, özellikle Erzurumspor’un deplasman maçlarına gitmeye gayret gösterdiklerini belirterek, “ESKERDER olarak çocuklar, gençler ve yetişkinlerden oluşan çok sayıda dernek üyemizden oluşan bir ESKERDER taraftar grubumuz var. Bu grubumuzla özellikle daha fazla desteğe ihtiyacı olduğunu düşünerek Erzurumspor’umuzun deplasman maçlarına gidip takımımıza destek veriyoruz. Ligin 4. Haftasında Kocaelispor maçında Kocaeli’ndeydik. Bu hafta Gençlerbirliği maçı için Ankara’ya geldik. Takımımızın Boluspor, Keçiörenspor, Pendikspor ve diğer maçlarında da tribünlerde yerimizi alarak takımımızı destekleyeceğiz. Bu bağlamda ESKERDER Taraftar Grubumuz Erzurumspor’umuzun en büyük destekçileri arasında yer alıyor. Maça gelemeyen üyelerimiz ise dernek binamızda maçları seyredebiliyor. Erzurumspor’umuza destek vermek isteyen herkesi dernek taraftar grubumuza katılmaya davet ediyorum” Diye konuştu.

Taraftar Grbumuz, maç boyunca Erzurumspor bayraklarını elinden bırakmadı.