ESKERDER ve ÖZTEKLER Kuyumculuk Arasında İndirim Anlaşması İmzalandı

Derneğimiz ile ÖZTEKLER Kuyumculuk arasında özel indirim anlaşması imzalandı.

Derneğimiz ile ÖZTEKLER Kuyumculuk arasında özel indirim anlaşması imzalandı. 22 Ağustos Perşembe günü imzalanan protokol kapsamında ÖZTEKLER Kuyumculuk ESKERDER üyelerine (Bilezik ve sarrafiye hariç) yüzde 25 indirim fırsatı sunuyor.

Dernek üyelerimizin Kuyumcular çarşısında faaliyetlerini yürüten ÖZTEKLER Kuyumculuk’un sunduğu bu ayrıcalıklardan faydalanabilmesi için dernek üye kartlarını ibraz etmeleri gerekiyor. Üyelerimiz dernek üye kartlarını derneğimizden temin edebilirler.

İmza töreninde konuşan Başkanvekilimiz Abdulbaki TEKİN, anlaşmanın hayırlı olması temennisinde bulunarak, “ESKERDER olarak üyelerimizin ayrıcalıklardan yararlanabilmesi için çeşitli alanlarda özel indirim anlaşmaları imzaladık.  Bu hafta buna kuyumculuk sektörünü de dahil ettik. Amacımız üyelerimizin farklı sektörlerdeki hizmetlerden ayrıcalıklı olarak hizmet almaları sağlamak. Önümüzdeki farklı sektörlerde benzer anlaşmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Arifiye, Kuyumcular Çarşısı, İnci Sk. No:18, 26100 Odunpazarı/Eskişehir

Telefon: (0222) 231 14 15