ESKERDER, AYRICALIKLARINA YENİ BİRİ DAHA EKLENDİ

Dernek yönetimimiz, üyelerimiz için ayrıcalıklı anlaşmalar yapmaya devem ediyor. Bu kapsamda derneğimiz ile WANACA Otopark -Oto Yıkama arasında özel indirim anlaşması imzalandı. 6 Haziran Perşembe günü yapılan anlaşmayı derneğimiz adına Başkanvekilimiz Abdulbaki TEKİN, WANACA Otopark -Oto Yıkama adına ise Ahmet ŞANDA imzaladı. İmzalanan protokol çerçevesinde dernek üyelerimiz, dernek üye kartlarını ibraz etmek şartıyla her türlü oto yıkama, cilalama ve diğer işlemlerde yüzde 30 indirimli olarak yararlanabilecek.

TEKİN: ESKERDER AYRICALIKLARI GENİŞLİYOR

İmza töreninde konuşan Başkanvekilimiz Abdulbaki TEKİN, anlaşmanın hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Oto yıkama, otopark ve oto kuaför hizmetleri sürekliliği olan hizmet alanlarından birisidir. WANACA Otopark -Oto Yıkama da kaliteli hizmetleri ile biliniyor. Bu kaliteden üyelerimiz bundan böyle ayrıcalıklı olarak yararlanabilecek. Amacımız üyelerimizin farklı sektörlerdeki hizmetlerden ayrıcalıklı olarak hizmet almaları sağlamak. Önümüzdeki günlerde farklı sektörlerde benzer anlaşmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

İndirimden faydalanmak isteyen üyelerimiz dernek üye kimlik kartlarını ibraz etmek zorundadır. Dernek üye kartlarınızı derneğimizden temin edebilirsiniz.

WANACA Otopark -Oto Yıkama Adres:

Yenibağlar Mahallesi Eker Sok.No.6 Tepebaşı/Eskişehir