DERNEĞİMİZ ÖZEL ANADOLU HASTANESİ İLE ÖZEL İNDİRİM ANLAŞMASI İMZALADI

02/02/2024

Derneğimiz ve ÖZEL ANADOLU HASTANESİ arasında “ÖZEL İNDİRİM” anlaşması yapıldı

Özel Anadolu Hastanesi Halkla İlişkiler Merkez Ofisinde 2 Şubat Cuma yapılan anlaşmaya derneğimiz adına Başkanvekilimiz Abdulbaki TEKİN imza koydu. Anlaşmayı, Özel Anadolu Hastanesi adına da İşletme Direktörü Derya YILMAZ DEMİR imzaladı. İmza töreninde Dernek Yönetim Kurulu Üyemiz Avni YEGİN de hazır bulundu.

İmzalanan protokol çerçevesinde SGK geri ödeme kapsamında ESKERDER üyelerimiz ve birinci derece yakınları (Eş, Çocuk), tüm tahlil, tetkik, muayene fark ücretleri ile yatarak gerçekleştirilen ameliyat ve yatan hasta hizmetlerinden yüzde 15 indirimli olarak faydalanabilecek.

TEKİN: "İndirim Anlaşmaları İmzalamaya Devam Edeceğiz"

İmza töreninde konuşan Başkanvekilimiz Abdulbaki TEKİN, anlaşmanın hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Üyelerimiz, Eskişehir’imizin en donanımlı hastanelerinden biri olan Özel Anadolu Hastanesinin tedavi hizmetlerinden yüzde 15 indirimli olarak yararlanabilecekler. Dernek olarak önümüzdeki günlerde başka kurum ve kuruluşlar ile de özel anlaşmalar imzalayacağız” dedi.

Özel Anadolu Hastanesi Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Nilay AKTAŞ da anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yapılan anlaşmanın Özel Anadolu Hastanesi ve ESKERDER için hayırlı olması temennisinde bulundu.

İmza sonrası Yönetim Kurulu Üyemiz Şair Avni YEGİN, Nilay AKTAŞ'a şiir kitaplarını hediye etti.