DERNEĞİMİZ VE ÖZEL GÜRLİFE HASTANESİ ARASINDA “ÖZEL İNDİRİM” ANLAŞMASI YAPILDI

Derneğimiz ve ÖZEL GÜRLİFE HASTANESİ arasında “ÖZEL İNDİRİM” anlaşması yapıldı.

Derneğimiz ve ÖZEL GÜRLİFE HASTANESİ arasında “ÖZEL İNDİRİM” anlaşması yapıldı. 1 Şubat Perşembe günü yapılan anlaşmaya derneğimiz adına Başkanvekilimiz Abdulbaki TEKİN imza koydu. Anlaşmayı, Özel Gürlife adına da Medikal Direktör Dr. Tugay ALTINAY imzaladı. İmza töreninde Dernek Yönetim Kurulu Üyemiz Avni YEGİN ve Özel Gürlife Hastanesi Dış İlişkiler Koordinatörü Eda ALTINSOY da hazır bulundu.

İmzalanan protokol çerçevesinde ESKERDER üyelerimiz ve birinci derece yakınları, ayakta tedavi esnasındaki tüm tahlil ve tetkiklerde yüzde 15, yatarak gerçekleştirilen ameliyat ve yatan hasta hizmetlerinde oluşan fark ücretlerinde yüzde 20 indirimli olarak faydalanabilecek.

TEKİN: "Anlaşmalar İmzalamaya Devam Edeceğiz"

İmza töreninde konuşan Başkanvekilimiz Abdulbaki TEKİN, anlaşmanın hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Üyelerimiz, Eskişehir’imizin en donanımlı hastanelerinden biri olan Özel Gürlife Hastanesinin tedavi hizmetlerinden yüzde 20’ye varan oranda indirimli olarak yararlanabilecekler. Dernek olarak önümüzdeki günlerde başka kurum ve kuruluşlar ile de özel anlaşmalar imzalayacağız” dedi.

Özel Gür Life Hastanesi Özel Gürlife Hastanesi Dış İlişkiler Koordinatörü Eda ALTINSOY da anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yapılan anlaşmanın Özel Gürlife Hastanesi ve ESKERDER için hayırlı olması temennisinde bulundu.

İmza töreninde Başkanvelimiz Tekin, Özel Gür Life Hastanesi Özel Gürlife Hastanesi Dış İlişkiler Koordinatörü Eda ALTINSOY’a ESKERDER ve İsme Özel Kupa hediye etti.